Допоможіть!!! (стор. 1)
Розділ:
"Дримба". Все про сайт
RuslikK82
Авторитет: 1 ?
Реплік: 5
Місто Рівне |
#1 23.03.2015 16:35 |
Доброго дня!!! Допоможіть будь ласка розібратись в користуванні данним сервісом. Вже кілька днів пробую додати нові об'єкти на сайт та ніяк зробити це не виходить. Буду вдячний за допомогу!!! |
|
Petro
Реплік: 95
Місто Київ |
#2 24.03.2015 16:45 |
Добрий день! Щоб додати новий обєкт - клацніть "Додати" у меню сайту і далі - "Додати обєкт". Далі треба вибрати тип обєкту, користуючись випадаючими підказками. Тобто почати набирати, наприклад, "Зам..." і вибрати "замок" з випадаючого списку. Це необхідно тому, що кожен тип обєкту має свій набір властивостей. Які типи доступні? Повний список за цим посиланням: http://drymba.net/uk/editor/typeslist Після цього відкриється форма додавання/редагування об'єкта. Поля у формі вводу поки що заповняйте у довільній формі. Там є деякі обмеження, то система їх вкаже сама у випадку помилки. Бачу ви із Рівненщини. Багато видатних місць цього красивого краю вже на сайті, а от фотографій - мало. Ще біля 150 об'єктів і кількадесят фото - у черзі на додавання з боку редакторів сайту. Зважаючи на сказане, можете додавати об'єкти. Можете ж просто додавати фото до населеного пункту, але чітко вказувати, що за об'єкт, у коментарі до фото. Обєкти можна буде додати і згодом, а фото - приєднати до об'єкта. Єдине прохання - додавайте лише об'єкти цікаві приїжджим, мандрівникам. Тобто цікаві місця, пам'ятки, об'єкти інфраструктури (готелі, садиби). Натомість, наприклад: бібліотеки, сільради, заводи - цікаві лише місцевим жителям, такі об'єкти на Дримбі не розміщаємо. Мета сайту - не повна фотоенциклопедія України, а суто туристична. Будь які питання пишіть тут - все детально розкажемо і пояснимо! |
|
RuslikK82
Реплік: 5
Місто Рівне |
#3 24.03.2015 17:43 |
Доброго дня!!! Пробую додавати об'єкти, так і видає помилку... Помилка! Доступ заборонено На жаль, ви не маєте права переглядати цю сторінку... Доречі, як мені змінити своє ім'я на сайті, замість циферок... ДЯКУЮ!!! |
|
Petro
Місто Київ |
#4 24.03.2015 22:13 |
З ім'ям спеціально була зроблена затримка :) Аби уникнути ситуації, коли хтось заходить, реєструється, займає популярне ім'я і ... зникає! А потім інший користувач не може зайняти це ім'я. З додаванням справді було обмеження, вже й не пам'ятаю коли я його зробив. Я вніс виправлення, тепер уже має додаватись! |
|
Roman
Реплік: 36
Місто Львів |
#5 25.03.2015 16:53 |
Я теж колись відвідав Рівне. І ото недавно шукав фото... і не зміг знайти їх! Ось як воно буває :( | |
Systemschyk
Реплік: 9
Місто Дрогобич |
#6 01.04.2015 19:41 |
Доведеться вам допомогти :) Незабаром виставлю трохи фотографій з Рівного... | |
Наташа
Реплік: 1
|
#7 21.10.2016 18:38 |
А чому неможливо завантажити фотографію для аватару :( ? | |
Petro
Місто Київ |
#8 23.10.2016 01:51 |
Всьо буде добре! Треба перевірити формат файла і його розмір. Надішліть його мені, будь-ласка | |
Irynka
Реплік: 2
Місто Львів |
#9 17.03.2020 07:10 |
Чому мене не видно у підрозділі "люди"? Що, по-вашому, я — не людина? :) |
Усього: 9 |