Вы тоже можете добавить фото, отчет, туристический объект, статью! Стать автором!

drymba.net стала drymba.com. Оновлення структури та спрощення навігації.

 Petro    06.11.2019  523

Завершено черговий етап у розвитку нашого порталу, одного з провідних сервісів у галузі українського внутрішнього туризму та мандрівок. Започаткований 13 років тому, у вже доволі далекому від нас 2006 році сайт, що розповідав про туристичні маршрути Карпатами, вже на той час був одним з технологічно передових і не мав аналогів в українському інтернеті. Цей статус та високі стандарти ми намагаємось зберігати і донині.

У 2012 році сайт пережив друге народження і його охоплення було розширене на усю територію України. Протягом кількох років з'явилась величезна база цікавих місць і населених пунктів (на даний час їх понад 55 тисяч (!)), причому вся інформація у ній старанно опрацьована і вивірена вручну. Було створено ієрархічну структуру типів та категорій, щоб якісно каталогізувати десятки тисяч архітектурних та природних об'єктів, музеїв та інших закладів культури, туристичну інфраструктуру проживання та харчування, тощо. І ця велетенська база інформації не була законсервована і не перетворилась у архів, вона активно наповняється і розвивається і сьогодні. Карта, яка відображає ці всі точки в інтерактивному режимі, додатково містить кілька шарів історичних мап, між якими можна перемикатися одним натисканням мишки. Це дає змогу прослідковувати зміни ландшафтів, виявляти зниклі та новостворені об'єкти, співставляти старі і нові назви, тощо.

Фотогалерея сайту, на даний час містить понад 9 тисяч фотографій, і постійно поповнюється. Кожне фото потрапляє не лише у фотогалерею зображеного на ньому місця, але й автоматично у галерею комплексів, районів та областей. Але основна праця все ж була вкладена у більш ніж 4.5 тисяч статей, створених українською та російською мовами.

drymba.net => drymba.com

Наступний етап розвитку, що відбувся нещодавно, полягав у спрощенні та полегшенні структури сайту, багато малозначимих сторінок було видалено або "склеєно" з більшими сторінками. Це полегшує навігацію і дає змогу переглядати на кожній сторінці більше суттєвої інформації. У ході цієї зміни для пришвидшення індексації пошуковими машинами, старий домен drymba.net було замінено на більш "престижний" drymba.com. Попередній домен не було втрачено, він перескеровується на новий і 99% існуючих посилань працюють, як і раніше.

І найголовніше. Нагадуємо, що сайт працює для Вас, наших відвідувачів. Саме тут ви може знайти якісну, неуперереджену, і переважно - актуальну інформацію. На сайті є зручний пошук, як текстовий, так і покроковий область - район - населений пункт. І наповнення сайту відбувається теж завдяки нашим відвідувачам. Запрошуємо до публікації Ваших звітів, статей, фотографій. Будь-хто може долучитися до нашої спільноти і зробити сервіс ще кращим та інформативнішим!

Комментировать
Имя* (буква, потом буквы цифры _-.)
Email* (останется в тайне)
Комментарий*
Добавить Очистить
 
Подождите пожалуйста