Вы тоже можете добавить фото, отчет, туристический объект, статью! Стать автором!

Конкурс. Січень 2021. Книга Михайла Драґана "Українські деревляні церкви"

 Petro    25.12.2020  578

Увага, конкурс! У січні 2021 року команда порталу "Дримба" проводить конкурс на книгу Михайла Драґана "Українські деревляні церкви" (видавець Олександр Савчук, 2016 рік, 450 с.). Доречі, цю прекрасну книгу можна придбати на сайті видавництва. Але ви можете поповнити свою бібліотеку цілком безкоштовно. Отож, як стати учасником?

Обкладинка книги

Умови участі у конкурсі та необхідні дії

1. Бути користувачем мережі Фейсбук. Вподобати нашу фейсбук-сторінку drymba, а також вподобати (поставти "лайк") і поширити цей допис про конкурс.

2. Протягом січня 2021 року вподобати і поділитись якнайбільшою кількістю дописів з нашої фейсбук-сторінки drymba, але не менше ніж п'ятьма. Увага! У обох випадках, поширювати треба оригінальний допис зі сторінки "Дримба", а не перепост!

3. Обов'язково! вибирайте варіант "Поширити зараз (публічно)". НЕ "тільки для друзів", НЕ "у стрічці новин", НЕ у закриту групу, тощо! Інакше поширення не будуть нам видимі і коректний підрахунок буде неможливим!

Визначення переможців

Підбиття підсумків відбудеться до 10 лютого. Переможець визначатиметься випадково сервісом random.org серед учасників, які виконали всі умови. Шанси будуть пропорційними кількості поширень! Хто поширить, скажімо, 15 дописів – матиме утричі більше шансів виграти, ніж учасник, котрий поширив 5 дописів. Пояснення простою мовою: конкурс – це як розіграш лотереї, але з тією різницею, що хтось із гравців гарантовано отримає приз. А кількість поширених дописів – це кількість лотерейних квитків на розіграш, які ви автоматично отримаєте. Якщо переможець буде з України, то приз пересилається безкоштовно.

Поради, уточнення та пояснення

Варто заглядати на нашу сторінку чи не з'явилось нові дописи, котрі фейсбук вам не показав. А ще краще поставити відмітку "бачити на початку" або додати сторінку до "улюблених". Поширювати січневі дописи можна будь-коли протягом січня. Організатори конкурсу можуть переглядати умови у бік послаблення, але всі учасники матимуть однакові можливості.

Отож, нехай переможе найактивніший чи найактивніша! А зі свого боку, постараємось забезпечити вас достатньою кількістю цікавих дописів! Розгортка книги

Комментировать
Имя* (буква, потом буквы цифры _-.)
Email* (останется в тайне)
Комментарий*
Добавить Очистить
 
Подождите пожалуйста